Нікопольська школа № 19

 
GISMETEO: Погода по г.Никополь Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини 2016-2017

В КЗ "НСЗШ № 19" стало традицією на Свято Покрови в урочистій обстановці відбувається посвята в «джури» п’ятикласників. Ось і цього року учні 5-А та 5-б класів з нетерпінням чекали цього дня. Всі заздалегідь готувалися до свята, бо щоб стати «джурами» потрібно пройти випробування: знати козацькі заповіді, бути спритним і сміливим. 
Учні 5-х класів випробовували себе у традиційних «Козацьких розвагах». Розваги розпочалися з представлення команд «Відважні козаки». Окрім спортивних естафет, командам довелося відповідати на запитання про козацькі символи, доводити свою швидкість і спритність. А як вболівали за своїх однокласників ті, хто не зміг взяти участь у цікавих змаганнях на швидкість, спритність, витримку! У підсумку перемогу здобула команда учнів 5-А класу «Відважні козаки. Вони щиро раділи тому, що беруть участь у такому чудовому заход

 


У КЗ "НСЗШ № 19" відбулися вибори Президента!!!
19 вересня в школі розпочалася агітаційна компанія кандидатів у Президенти школи. На загальношкільних зборах учнів 5 - 11 класів було оголошено кандидатів. На першому поверсі протягом тижня виборці мали змогу ознайомитися з передвиборчою програмою. 
23 вересня відбулися вибори. Усі кандидати мали підтримку, але з невеликим відривом переміг Веселов Назар. Вітаємо переможця та бажаємо втілити у шкільне життя цікаву програму.

          


Звіт

директора КЗ «НСЗШ № 19»

перед громадськістю в 2015-2016 н.р.

 

Навчальний 2015-2016 н.р. в школі був насичений цікавими подіями, як навчального, так і виховного, і методичного характеру.

Протягом року педагогічний колектив працював над вдосконаленням системи роботи по соціалізації учнів школи. Ця робота для нас традиційна, але її модернізація дає суттєвий результат. Вчителі школи шукають і використовують інтерактивні форми та методи цієї роботи.

Навчальна робота залишалася в центрі уваги педагогів школи. Рівень навчальних досягнень учнів , як завжди, на достатньому і високому рівні. Про це свідчить участь наших вихованців в предметних олімпіадах, творчих та інтелектуальних конкурсах ім. П. Яцика, ім. Т. Шевченка, «Геліантус», «Соняшник», «Бобреня», компʼютерної графіки та анімації. Біля 70 учнів школи стали призерами та переможцями цих конкурсів.

«У нас не виховна робота, у нас – велика сімʼя». це кредо вчителів школи дозволяє нам ставитись з любовʼю, повагою та вимогливістю до кожного учня.

Вся робота направлена на створення психологічно комфортних умов для кожної дитини.

Тематичні тижні, свята, творчі конкурси дозволяють всім учням школи виявляти себе, почувати себе потрібним і незамінним у колективі.

Протягом року в школі пройшли тематичні тижні:

-         «Здоровий спосіб життя»;

-         «Милосердя та людяності у нашому житті»;

-         «Світ твоїх захоплень»

Було організовано роботу над творчим проектом для учнів 5-8 класів «Сучасні казки у нашому житті». Учні, батьки та вчителі 2-4 класів взяли участь у творчо-розвиваючому проекті «Моделюємо навколишній світ».

Шкільні команди брали участь у всіх спортивних змаганнях, що проводилися в місті, вдало виступили у військово-патріотичній грі  «Сокіл.Джура».

В школі активно працював волонтерський загін , який посів І місце у міському конкурсі до Дня Волонтера.

Розпочато роботу у проекті «Вчимося жити разом». За активну роботу в цьому проекті школа отримала сучасну переносну дошку.

В 2015-2016 н.р. ми потрапили в число шкіл, що беруть участь у програмі дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ. Як учасники цією програми ми отримали: 10 гімнастичних матів, 45 мʼячів, футбольну сітку для воріт.

Протягом року за бюджетні кошти придбано: будівельні матеріали (фарба, цемент, пісок, шпаклівка), товари побутової хімії, господарчі та канцелярські товари на загальну суму 3000 грн.

За кошти батьківського комітету відремонтовано шкільні приміщення.

 

 


9 вересня  в нашій школі пройшла

Осіння спартакіада школярів, в якій брали участь учні 1-11 класів.

Усі ми мріємо бути здоровими, сильними, спортивними, витривалими та на довгі роки зберігати бадьорість, працездатність. А щоб наші мрії здійснилися, потрібно до глибокої старості самим підтримувати рухову активність і всіляко залучати до вправ дітей.
Сподіваємось, що кожен з учасників цього свята спорту виніс для себе, що навіть найменшої перемоги не досягти без напруженої, щоденної праці на біговій доріжці чи у спортивному залі, бо шлях до перемоги не завжди легкий і короткий. Головне – не втратити тих задатків, якими нагородила тебе природа, розвивати їх. Добре, коли у потрібний час і в потрібному місці біля наших дітей з’являються люди, які допомагають зробити їм правильний вибір – вибір здорового способу життя.

          

 


2 вересня відбулася святкова зустріч вчителів та учнів школи з майбутніми першокласниками!

Заступник директора з навчально-виховної роботи виступила на святі та розповіла про традиції школи, навчальні проекти і творчі здобутки. 

Діти мали змогу познайомитися з майбутніми вчителями та побачити свої класні кімнати.

учні старших класів підготували для майбутніх першокласників свято.

Особливим сюрпризом стали інтерактивні розваги!!!

   

    

  

 

 

 


Вітаємо з 1 вересня, днем знань!!!

 

Шановні друзі, всі присутні,
Батьки, сьогоднішні й майбутні,
Дорогі діти, вчителі,
З найкращим святом на землі!

Хочу усіх вас привітати,
Слова стараюсь підібрати,
Щоб кожен раптом це відчув,
Щоб вересня свого він не забув.
Щоб ворухнулось щось в душі
В усіх, хто чує ці вірші.

Бо хоч уже і час пробіг,
Та кожен з нас забудь не зміг
Як сам колись, мов ці малята,
Спішив на перше шкільне свято.

І хоч пройшло чимало літ,
Та не зітреться дивний слід...
І ось у вересня погожу днину
Ти вже ведеш свою дитину.